Monday Aug 01, 2022

Clintongate

För 9 månader sedan...

" Jag är tillförlitligt informerad om att NSA eller dess partners avlyssnade åtminstone en del av kommunikationen mellan Mr Rich och Wikileaks. Innan jag utvecklar det, bör jag dock först notera i vilken utsträckning "deep state" redan har försökt dölja information om Mr Rich. I ett intyg från den 9 oktober 2018 som lämnades in i en rättegång om Freedom of Information Act, vittnade FBI:s sektionschef David M. Hardy om att (1) FBI inte undersökte några frågor som rör Mr Rich, och (2) att FBI inte kunde hitta eventuella uppgifter om Mr Rich. Båda påståendena var otvetydigt falska."

Enligt Ty Clevenger så vet NSA exakt vem som skickade journalerna till Wikileaks. Det gör FBI också.

Det misstänktes alltså redan då att CIA hade en mer framträdande roll i tillverkningen av att ryssar hackade DNC och "fingeravtryck" som identifierades i det påstådda hacket.

Advokaterna begärde befrielse från domstolen eftersom de trodde att förseningen med att tillhandahålla protokoll från DOJ och FBI var sådan att inga handlingar skulle behöva läggas fram före valet 2020. Om uppgifterna visar att Seth Rich lämnade e-postmeddelandena till WikiLeaks skulle det bevisa: "(1) Specialjuristen Robert Muellers hela utredning av president Donald J. Trump var baserad på ett bedrägeri, och (2) nuvarande FBI- och DOJ-tjänstemän hjälpte och bistod det bedrägeriet."

Sedan i juli 2020 fick vi besked från advokat Ty Clevenger att FBI vägrade att tillhandahålla några dokument relaterade till den tidigare DOJ-advokaten Sines per en FOIA-förfrågan på grund av ett "intrång i den personliga integriteten". Detta trots att Sines offentligt uppgav att hon diskuterade fallet Seth Rich med Mueller-gänget.
Detta var i princip det sista vi hörde från Ty Clevenger om Seth Rich fram till idag [20 december 2020]. Av någon okänd anledning kontaktade FBI Clevenger och erkände att de hade 20 000 sidor med dokument och Seth Richs bärbara dator:

Detta leder oss till idag:

Advokat Ty Clevenger fick ytterligare ett parti dokument från FBI. Den här gången tillhandahöll FBI ett register över register från FBI, och #19 är särskilt intressant:

"FD-302 som dokumenterar intervjun med en tredje part angående mordet på Seth Rich, daterad 26 mars 2018."

Tys begäran gällde dokument från FBI angående den ryska samverkansutredningen. Han säger att detta är första gången som FBI har erkänt att de utredde Seth Rich-mordet som en del av den ryska maskopiutredningen. Vi visste att FBI tog vårdnaden om hans datorer och intervjuade vittnen, men detta är ett erkännande att mordet var under utredning av det ryska samverkansteamet.

Efter flera år av undersökande rapportering vet vi nu att det inte finns några bevis för att Ryssland hackade DNC och skickade de hackade mejlen till WikiLeaks.

Advokat Ty Clevenger har hävdat i flera år att FBI och/eller DNI har täckt över det faktum att de har kommunikation mellan Seth Rich och WikiLeaks, de meddelar äntligen Clevenger att de i princip ljög och har tusentals sidor med dokument och Seth Richs bärbara dator. Och nu erkänner de att de intervjuade någon i mars 2018, relaterat till det här fallet.

...och hur blir då detta i förhållande till Durhams utredningar och åtal?

#CarlNorberg #DeFria

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Stöd oss:
SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)
PATREON: https://patreon.com/defria_se

HEMSIDA: https://defria.se
FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean