Monday Feb 27, 2023

Hotel California

Undrar om det kan vara satt i system, kanske till och med så mycket att det sker med myndigheternas goda minne.
För Storstalin, Vimal och Wallenberg har väl bolag ihop....
" Öppen sexhandel, organiserade knarkcentraler och vapengömmor på hotellrum. SVT kan nu avslöja att flera hotell i Stockholm låter brottslighet pågå i sina lokaler – och vägrar samarbeta med polis.
– Det handlar om ekonomi, att man tjänar pengar på verksamheten som bedrivs där, säger Linda Törngren, chef för polisens människohandelssektion.
SVT Nyheter Stockholm har genom en rad poliskällor och dokument från domstolar identifierat flera hotell som systematiskt använts för kriminella ändamål under lång tid. Gemensam nämnare är att hotellen ofta är obemannade – något som de kriminella utnyttjar.
Så här skriver två misstänkta narkotikaförsäljare till varandra i en chatt när hotell ska bokas:
Ett exempel som sticker ut är Hotell Sundbyberg, som har huserat i ett höghus i Hallonbergen i flera år. De som driver hotellet vägrar samarbeta med myndigheter trots att de är fullt medvetna om brottsligheten i deras lokaler, uppger flera poliser med insyn.
160 larm på två år
Enligt en tingsrättsdom har polisen gjort över 160 utryckningar till Hotell Sundbyberg de senaste två åren. Det handlar bland annat om narkotikaförsäljning, sexhandel och bränder.
Samtidigt ligger ett LSS-boende och ett trygghetsboende för äldre i samma hus. Boende där är rädda för brottsligheten som pågår i byggnaden.
– Det är Sundbybergs High Chaparall, säger en äldre kvinna som vill vara anonym.
Problematiken kring Hotell Sundbyberg har lett till en utdragen tvist med fastighetsägaren. I maj 2022 slog Högsta domstolen fast att hotellet måste lämna lokalerna. I skrivande stund går det dock fortfarande att boka rum på hotellet.
Tänk att varken Hotellägare, Telekomägare eller Marknadsoperatörer kom på att det vore bra att kunna kontrollera en förinstallerad övervakningsutrustning.De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Stöd oss:
SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)
PATREON: https://patreon.com/defria_se

HEMSIDA: https://defria.se
FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20221013